Вітаю Вас, Гість
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 3 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Форум » Test category » Test forum » Імідж психолога (опитування для нас і про нас)
Імідж психолога
ivanka007Дата: Середа, 09.04.2014, 23:34 | Повідомлення # 31
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
Мене звуть Іванна. Я практичний психолог Шевченківської спеціалізованої школи-інтернату з поглибленим вивченням предметів гуманітарно - естетичного профілю. Мені подобається моя робота, тому що вона повязана із спілкуванням з дітьми ,саме вони мене надихають, їх щирість та відкритість те, як вони радіють цікавим формам роботи та з нетерпінням чекають наступної зустрічі а я ще більше сповнена ентузіазмом і готую ще щось цікавеньке для них. Керуйся правилом : "Чим більше віддаєш тим більше отримуєш ", і проблем із внутрішніми ресурсами не виникне.
 
psycommunityДата: Четвер, 10.04.2014, 12:19 | Повідомлення # 32
Лейтенант
Група: Адміністратори
Повідомлень: 41
Репутація: 0
Статус: Offline
Цитата ivanka007 ()
Керуйся правилом : "Чим більше віддаєш тим більше отримуєш ",
Дякую, ivanka007, за щирий пост. Але маю свою думку щодо Вашого правила. Так, з одного боку, дійсно, уміння віддавати є потрібною навичкою. З іншого боку, нерозвинутість уміння брати робить Вашу "подільчиву" навичку неефективною і веде до перекосу. Насправді, важливим є баланс "брати"-"віддавати". Наша ментальність "не дозволяє" "брати". "Брати" вважається чимось "неморальним" та егоїстичним. Тож, є над чим працювати.))
 
ivanka007Дата: Четвер, 10.04.2014, 17:52 | Повідомлення # 33
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
Дякую за цінну пораду , працювати дійсно ще є над  чим бо я ще зовсім молодий спеціаліст пропрацювала лише 1 рік думаю у мене ще все попереду. smile
 
psycommunityДата: Четвер, 10.04.2014, 18:11 | Повідомлення # 34
Лейтенант
Група: Адміністратори
Повідомлень: 41
Репутація: 0
Статус: Offline
Цитата ivanka007 ()
Дякую за цінну пораду
насправді про цінність поради нічого не відомо.)) хто зна", як це буде для Вас)
 
natДата: Середа, 06.04.2016, 22:15 | Повідомлення # 35
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 5
Репутація: 0
Статус: Offline
Я - Людина. особистість, яка свого часу обрала роботу з іншими особистостями. Моя робота і я чекали одне одного, йшли одне до одного не один рік. Отримавши нагоду навчатися на психолога, я з таким задоволенням відвідувала всі теоретичні і практичні заняття, додатково приїжджала на групи, читала,спілкувалась. Отримавши диплом, розпочала свої "професійні кроки". Зараз працюю зі студентами педагогічного коледжу (Уманський гуманітарно-педагогічний коледж ім.Т.Г.Шевченка), майбутніми вихователями, вчителями початкових класів, соціальними педагогами. Цікава вікова категорія 15-19 років. Стільки спостережень, суперечностей і знахідок! Цікаві, розумні колеги, які чудово прийняли і вже 5-й рік звертаються, радяться, підтримують. Працюю в парі з молодим колегою. У місті багато прогресивної молоді, гарна історія і помітні перспективи. Намагаюсь постійно вдосконалюватися як особистість і як спеціаліст.
 
Алла8666Дата: П`ятниця, 17.02.2017, 21:42 | Повідомлення # 36
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Я ,   Алла  Т.   практичний  психолог  дошкільного  закладу.  Моя  робота  мені  подобається  і,  здається  ,  я розумію  людей,  їх  емоційний  стан.  Можу  співпереживати,  слухати,  радити.  В  закладі  навчаються  і  виховуються  діти  дошкільного  віку.  Відкриті,  доступні,  але  вже  індивідуальні  і  вже  особистості.   Вони  дуже  відчувають  позитив  і  негатив  дорослого.  Вони  маленькі,  але  в  більшій  мірі,  вірно  оцінюють  нас,  дорослих.  Мабуть,  це  дар  яким  володіють  всі  діти.   Мене  в  колективі  сприймають  позитивно.  Мій  ресурс -  колеги,  діти,  спікування  з  професіоналами,  бажання  вдосконалюваться.
 
PerederIДата: Понеділок, 27.02.2017, 11:21 | Повідомлення # 37
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Я працюю практичним психологом  в місті Золотоноша Черкасської області в ЗОШ №3.Я обрала цю професію бо мені подобається, спілкуватися з людьми.Моя робота полягає в превентивному вихованні ,діагностиці психологічного здоров'я учнів та вчителів,консультивна діяльність.Я людина творча,також я використовую в своїй роботі з дітьми артерапевтичні методи.
 
DarknessДата: Середа, 24.05.2017, 09:34 | Повідомлення # 38
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго дня! Я працюю в Державному навчальному закладі "Смілянський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів". У нас навчаються діти віком від 15-21 року, надзвичайно важкий час для особистості, час становлення життєвих принципів, норм поведінки у суспільстві, взаємодія з дорослими , становлення себе як професіонала своєї справи. І в наших силах допомогти нашим вихованцям у цьому, певним чином спрямувати їх у правильному напрямку, допомогти позбутися наслідків негатичного досвіду, який наші учні пережили. Також важливою складовою моєї щоденної роботи є консультація та робота з дітьми-сирлотами.  Велика заслуга нашого колективу полягає в тому, що викладачі і майстри ефективно координують свою роботу з дітьми і цим забезпечується максимально комфортна атмосфера в закладі. Загалом моя робота приносить мені задоволення, а це на мою думку найголовніше!
 
danusya83Дата: Вівторок, 05.12.2017, 20:52 | Повідомлення # 39
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Мене звуть Богдана. Працюю практичним психологом в Будищенській ЗОШ І-ІІІступенів.Навчаючись в старших класах часто спостерігала за поведінкою однолітків,старших учнів та вчителів.   Мені була цікава поведінка людей,та чому вони реагують так  чи інакше на різні ситуації в житті. Всім відомо,що психологія це наука яка вивчає стан людської душі. а отже психолог шукає шляхи вирішення проблем людини, допомагає їй найти в собі сили і побороти проблему. На даний момент працюю з дітками. Мені подобається спілкуватись з ними,разом вирішувати нагальні проблеми та допомагати розвиватись здоровими, щасливими особистостями.За попереднього спеціаліста я знаю не багато, вона є кваліфікованим психологом,майстром своєї справи, а отже природньо, що  вирішила розвиватись і йти вперед до нових звершень.   
В школі діти неначе маленькі комп`ютери, які завантажують  нову інформацію.Мені цікаво  співпрацювати з ними, а особливо отримувати позитивний зворотній зв`язок. Моїм ресурусом є  діти, спілкування з колегами  та бажання пізнавати нове. smile
 
innanicole77Дата: Середа, 30.05.2018, 13:24 | Повідомлення # 40
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго дня ! Звати мене Москаленко Інна Миколаївна . Працюю в Олександрівському РЦДЮТ практичним психологом 10 років.  Свою роботу дуже люблю, тому що вона цікава, креативна та багатограна. У закладі працює  22  основні працівники, не враховуючи сумісників. Колектив молодий перспективний, тому працювати з ними одне задоволення. Потягом року маємо насичений графік, колектив постійно в русі , кожен гурток приймає участь в різних конкурсах фестивалях , як районних , обласних  так і Всеукраїнських. Кожен педагог працює на кінцевий результат і тому  маємо дуже багато переможців та призерів.  Діти нашого закладу творчі, креативні та талановиті  тому мені, як психологу , цікаво з ними працювати. Я проводжу різні заходи для дітей, батьків та педагогічного колективу : тренінги, бесіди, круглі столи, благодійні ярмарки, анкетування, години спілкування, ділові ігри, приймаю участь в лабораторії обдарованих дітей,  творчих групах та кафедрах психологів.  Бути психологом спонукало мене життя. Мені було завжди цікаво дізнатися про сутність людини, про вирішення різних життєвих проблем , конфліктних ситуацій шляхом різних психологічних методів . Проживаю в невеликому, але мальовничому містечку Олександрівка, в якому відповідно до перепису проживає 8815осіб. Під час моєї декретної відпустки на моїй посаді працювала Пономарчук Олександра Миколаївна, в даний час вона працює за кордоном. Взагалі я не конфліктна особа і підтримую гарні відносини з усим колективом. Своє натхнення черпаю зі свого хобі: дуже полюбляю куховарити, подорожувати різними країнами, спілкуватися з цікавими людьми  та вчитися у них чогось нового та креативного . Але головним   мотиватором  та натхненником в житті  є  моя родина. Дякую за увагу!
 
ggvovkДата: Неділя, 26.05.2019, 16:37 | Повідомлення # 41
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Я психолог. Я працюю в сільській місцевості. Знаю чудово кожну сім'ю, кожну дитину. Дуже подобається працювати з дітьми. Маю гарні, довірливі стосунки з ними.Коли я бачу радість в очах дитини і що моя робота приносить результат-це і є найбільшим моїм ресурсом, звідки я черпаю свої сили.
 
VIKAДата: Неділя, 26.05.2019, 17:41 | Повідомлення # 42
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
Мене звати Димитрієва Вікторія, працюю практичним психологом в ЗДО №1 "Віночок" та ЗДО №2 "Дударик" м. Канева. Професію обрала невипадково, адже ще з підліткового віку  помічала потребу відчувати душу людини, допомогти у скрутну годину людині, яка цього потребує. Мені завжди подобалось аналізувати і  виявляти в людях внутрішній потенціал. В закладах де я працюю педагогічний колектив досить дружній і відданій своїй справі. Бувають різні нюанси по роботі, але не було ще таких випадків де не можна було б зрозуміти один одного і домовитись. Я завжди відчуваю щирість і любов дітей і це мене надихає...Ресурси черпаю з сім'ї, музики, природи, цікавого спілкування з колегами, друзями....
VIKA biggrin
 
Lena_KuzliaevaДата: Неділя, 26.05.2019, 20:30 | Повідомлення # 43
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Мене звати Кузляєва Олена. Я практичний психолог і соціальний педагог Скородистицької загальноосвітньої школи І-ІІ ст. "Школа життєтворчості". Працюю в молодому творчому колективі, маю гарні стосунки з колегами і учнями. В мене багато друзів, я завжди готова допомогти тому, хто потребує допомоги. Мої ресурси - родина, спілкування з друзями, читання книг, вишивання, танці.
 
Форум » Test category » Test forum » Імідж психолога (опитування для нас і про нас)
  • Сторінка 3 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Пошук: