Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Квітень » 02

Враховуючи вимоги системності у діяльності фахівців освітньої галузі та опираючись на здобутий практичний досвід, учасники Інтернет-конференції «Системний підхід у наданні допомоги суб’єктам освіти» представили на сайті Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників свої методичні доробки, які після обговорення були включені до однойменного збірника матеріалів.

Представлений досвід спрямований на задоволення професійних запитів прикладного характеру щодо роботи з розлогою темою системного підходу в освіті. Для розгляду на зібранні були запропоновані наступні питання:1.Соціально-психологічний та виховний потенціали закладу освіти при здійсненні супроводу дитини та групи. 2. Досвід взаємодії працівників психологічної служби системи освіти з державними закладами та установами, громадськими організаціями щодо надання допомоги сім’ям і дітям груп соціального ризику. 3. Соціально-психологічна складова комплексного супроводу дітей з особливими освітніми потребами.4. Батьки і спеціалісти освітньої галузі: досвід партнерства.
Автори дописів здійснюють власні прикладні розвідки щодо вивчення постаті дитини з особливими освітніми потребами, сучасної сім'ї та школи, потреб закладу, особистості та групи. 

Так, темі включен ... Читати далі »

Переглядів: 796 | Додав: psycommunity | Дата: 02.04.2014 | Коментарі (0)