Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Серпень » 26

26 серпня в рамках традиційної щорічної серпневої педагогічної конференції працівників освіти працювала секція керівників психологічних служб районів і міст Черкаської області. Темою зібрання були визначені «Актуальні напрями психологічного та соціально-педагогічного супроводу учасників навчально-виховного процесу в нових умовах». Координувала роботу Войцях Тетяна Володимирівна, завідувач обласного центру практичної психології і соціальної роботи інституту.

Зустріч розпочалася з роботи круглого столу, під час якого учасники проаналізували виклики та досягнення у діяльності психологічної служби області за минулий навчальний рік, розглянули перспективи роботи на рік наступний. Зокрема, керівники психологічних служб поділилися досвідом щодо упровадження проектно-технологічного підходу у професійної діяльності спеціалістів психологічної служби.

Результати упровадження та перспективи реалізації програми «Сімейна розмова» в Черкаській області у 2016-2017 н.р. були представлені обласним тренером-координатором програми Войцях Тетяною Володимирівною. До обговорення долучилися Алєксєєнко Юлія Вікторівна, керівник психологічної служби міста Умань, та Ткаченко Оксана Миколаївна, методист з психологічної служби районного методичного кабінету відділу освіти Тальнівської райдержадміністрації.

Обг ... Читати далі »

Переглядів: 667 | Додав: psycommunity | Дата: 26.08.2016 | Коментарі (0)