Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Лютий » 21

У формі психологічного калейдоскопу 21 лютого 2017 року відбулося чергове засідання обласного методичного об’єднання керівників психологічних служб районів, міст, об’єднаних територіальних громад Черкаської області. Участь у ньому взяло 40 осіб. Учасників гостинно приймала Ватутінська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 ім. М.Ф.Ватутіна.

Довірливу та привітну атмосферу створили для учасників господарі заходу – директор та працівники школи, очільник відділу освіти, спеціалісти психологічної служби міста.

Працівники навчально-методичного центру практичної психології і соціальної роботи методичного кабінету відділу освіти Ватутінської міської ради представили для учасників оригінальну та насичену програму роботи, яка включала техніки та методи роботи спеціаліста психологічної служби. Майстер-класи та динамічний квест допомогли учасникам заходу краще пізнати практичні аспекти застосування психокорекційних методик в роботі з учасниками навчально-виховного процесу, зокрема, з тими, які переживають психотравмуючі події.

Оксана Михайленко презентувала роботу з метафоричними асоціативними картками.

Випробувати сенсомоторні техніки в роботі з дошкільниками допомогла Валентина Пустільнік.

Світлана Насікан провела колег захопливими стежками арттерапії.

Про травматичний досвід ... Читати далі »

Переглядів: 684 | Додав: psycommunity | Дата: 21.02.2017 | Коментарі (0)