Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Грудень » 12

Ваш покірний слуга виборола ІІ місце на дев’ятому Всеукраїнському конкурсі наукових, навчальних і методичних праць з проблем післядипломної освіти у номінації «Навчальні програми з навчально-методичним забезпеченням». Назва роботи: Фахова підготовка практичного психолога системи освіти : Навч.-метод. комплекс до змістового модуля освітньо-професійної програми підвищення кваліфікації практичних психологів навчальних закладів / Т.Б. Артеменко. – Черкаси: КНЗ ЧОІПОПП ЧОР, 2017. – 264 с.

ПІДСУМКИ ПРОВЕДЕННЯ ДЕВ’ЯТОГО ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ НАУКОВИХ, НАВЧАЛЬНИХ І МЕТОДИЧНИХ ПРАЦЬ З ПРОБЛЕМ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ

12 Грудня 2017

Дев’ятий всеукраїнський конкурс наукових, навчальних і методичних праць з проблем післядипломної освіти,відповідно до розпорядження УВУПО № 1-рд від 13 лютого 2017 р. та розпорядження ДВНЗ «Університет менеджменту освіти» № 4-р від 14 лютого 2017 р. проводився під егідою Консорціуму закладів післядипломної освіти із залученням закладів післядипломної освіти – членів Українського відкритого університету післядипломної освіти з метою забезпечення діяльності цих інститутів у єдиному науково-методичному просторі з метою підвищення рівня навчально-методичного і науково-методичного забезпечення освітньої діяльності закладів післядипломної освіти, а також сприяння проф ... Читати далі »

Переглядів: 604 | Додав: psycommunity | Дата: 12.12.2017 | Коментарі (2)