Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Серпень » 28

Рада вітати фахівців психологічної служби закладів професійної і професійно-технічної освіти та закладів фахової передвищої освіти на нашій методичній студії! Вперше для такого формату ми збираємося в дистанційному режимі і працюємо на ресурсах цього сайту та сайту інституту післядипломної освіти. Працюємо 4 вересня з 10:00 до 17:00 в режимі текстового чату (обміну повідомленнями в комп’ютерній мережі).

Актуальність запропонованої теми обумовлена потребами пошуку відповідей на виклики, що стосуються роботи зі складними випадками у закладі освіти та не можуть бути охоплені застосуванням до них усталених існуючих методів, форм і прийомів роботи. Запозичена з методів соціальної роботи, технологія кейс-менеджменту є інструментом роботи команди фахівців, що спрямована на покращення якості освітнього процесу та задоволення потреб його учасників.

Обласний інститут післядипломної освіти проводить навчання та супервізії для різних категорій педагогічних працівників у напрямку опанування технологією кейс-менеджменту. Упродовж 2017-2018 навчального року практичні психологи, соціальні педагоги, класні керівники, вчителі-предметники, завідувачі методичних кабінетів районів, міст, інших територіальних утворень опановували вказану технологію під час с ... Читати далі »

Переглядів: 730 | Додав: psycommunity | Дата: 28.08.2018 | Коментарі (0)