Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Вересень » 17 » Методична студія «Ситуаційний підхід у роботі психолога: консультативний та супервізійний аспекти» 2019-09-17
17:00
Методична студія «Ситуаційний підхід у роботі психолога: консультативний та супервізійний аспекти» 2019-09-17

17 вересня 2019 року на базі комунального навчального закладу «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» відбулася методична студія для практичних психологів закладів освіти «Ситуаційний підхід у роботі психолога: консультативний та супервізійний аспекти».

Робота методичної студії була спрямована на одну з форм підвищення кваліфікації психолога-консультанта – індивідуальну та групову супервізію, яка допомогла психологам вдосконалити професійну діяльність, знайти індивідуальний стиль діяльності, дозволила інтегрувати професійні вміння та навички в особистий досвід роботи.

Психологи ознайомилися з особливостями консультативної практики у роботі зі складними випадками в закладі освіти та аналізували практичні ситуації. Особлива увага була спрямована на професійні навички психолога-консультанта, особливості взаємовідносин психолога та учня.

Учасники методичної студії розглянули метод кейсів у роботі практичного психолога. Під час групової рефлексії визначилися зони професійного розвитку.

Захід провела Артеменко Т.Б., методист навчально-методичного центру психологічної служби комунального навчального закладу «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради».

Фото: http://psycenter.at.ua/photo/superviziji/supervizija_2019_09_17_institut/66

Інфо на сайті інституту: http://oipopp.ed-sp.net/?q=node/41299

Переглядів: 623 | Додав: psycommunity | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]