Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Березень » 18 » освітньо-профілактичний проект "Правовий десант". початок
11:01
освітньо-профілактичний проект "Правовий десант". початок

Обласний центр практичної психології і соціальної роботи Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників оголошує про початок реалізації освітньо-профілактичного проекту «Правовий десант», який отримав грантову підтримку за результатами конкурсу малих грантів «Молодь діє», оголошеного Кременчуцьким міським комітетом молодіжних організацій у рамках проекту «Розвиток громадської ініціативи серед молоді Полтавської та Черкаської областей» за фінансової підтримки Національного фонду підтримки демократії (США).

Проект спрямований на підвищення рівня правової культури учнівської молоді, в т.ч. «групи ризику», попередження злочинності в освітньому середовищі, формування активної соціальної позиції учнів ЗНЗ та ПТНЗ щодо захисту своїх прав і дотримання обов’язків громадянина та толерантної і відповідальної поведінки щодо оточуючих шляхом використання інтерактивних творчих форм просвітницької та профілактичної роботи (агітбригади, соціально-психологічний театр, тренінги, ситуаційні ігри, правові брейн-ринги, тематичні концерти тощо).

До участі у проекті запрошуються спеціалісти психологічної служби та лідери учнівського самоврядування з числа волонтерів психологічної служби закладів освіти Черкаської області.

У рамках проекту заплановано проведення навчального семінару-тренінгу. Дата і місце проведення будуть повідомлені додатково. Планована кількість учасників – 40 осіб (20 осіб з числа спеціалістів психологічної служби та 20 осіб з числа волонтерів психологічної служби закладів освіти). Визначення учасників семінару-тренінгу відбудеться за результатами конкурсного відбору згідно поданих анкет (додається за посиланням http://psycenter.at.ua/load/anketa_uchasnika_navchalnogo_seminaru_proekt_quot_pravovij_desant/1-1-0-28).

Бажаючих прийняти участь у реалізації проекту та навчальному семінарі-тренінгу просимо надіслати заповнену анкету учасника на адресу електронної пошти psycenter@ukr.net не пізніше 20 березня 2012 року.

У разі виникнення додаткових запитань, просимо звертатись до координатора проекту Тетяни Володимирівни Войцях, методиста ОЦППСР Черкаського ОІПОПП (063-31-80-800, 098-747-39-80). 

Переглядів: 1279 | Додав: psycommunity | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]