Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Квітень » 4 » Школа професійної майстерності. Заняття 3, 2014
21:15
Школа професійної майстерності. Заняття 3, 2014

Відсьогодні та упродовж найближчого тижня ми проводимо заочне заняття Школи професійної майстерності для працівників психологічної служби за темою «Ресурси особистості, групи, спільноти у профілактиці соціальних ризиків у системі освіти та соціально-педагогічному оточенні вихованців, учнів, студентів».

Для професійного обговорення пропонуються наступні питання: 1. Кризовий соціум та адаптивний ресурс особистості. 2. Культурально-світоглядні відмінності між психологом та клієнтом та професійна етика. 3. Побудова карти ресурсу особистості, групи, спільноти.

Детальніше про заняття за посиланням http://psycenter.at.ua/forum/2-4-1 Саме тут просимо вас залишати свої коментарі та давати зворотний зв"язок.

Також тема обговорювалася на  наших "Зборах" тут http://psycenter.at.ua/forum/2-1-1

Підсумки першого дня роботи Школи. На сайті 8-го квітня працювали Людмила Коваль з смт Лисянки (НВК), Віра Поліщук з Мокрокалигірського аграрного ліцею (Катеринопільський район), Алла Логвиненко з м.Ватутіне (ПТУ №2), Олеся Любарська з м.Умані (НВК школа-ліцей), Сергій Піхуля з м.Черкас (професійний ліцей), Інна Чернишова з м.Тального (санаторна школа-інтернат), Маріанна Колесник з Уманського аграрного ліцею, Надія Забара з Рогівської школи (Маньківського району), Любов Давиденко (м.Золотоноша, школа №6) (усього 9 осіб). Зареєструвалося з 2-го по 8-е квітня для участі у роботі Школи 24 учасники. Усього за добу на сайті зафіксовано 54 відвідування. Дякуємо учасникам за активність та дописи. Так, Сергій Піхуля, психолог Черкаського професійного ліцею, розмістив на сторінці "Досвід" матеріали з власного досвіду роботи, що описують подолання негативних наслідків стресу та корекцію наслідків кризових станів. Сподіваюся на продовження спілкування упродовж наступного тижня.

9-го та 10-го квітня Школа продовжила свою роботу. На сайті зареєструвалося ще 2 особи. Так, до нас долучилися Олеся Хлівнюк, ПТНЗ №38 м.Жашків, Ірина Пустовіт з Шевченківського НВК дитячий садок-школа Звенигородського району, Іванна Голуб зі Шевченківської спеціалізованої школи-інтернату з поглибленим вивченням предметів гуманітарно-естетичного профілю Звенигородського району, Лілія Барабаш (Драбівський район). Зовсім пізно ввечері наші збори відвідали Наталія Судом (м.Канів), Наталія Ткаченко (Звенигородський район) та Світлана Мостова (м.Канів). (всього 7 осіб).

Нагадуємо, що, перейшовши на ст. http://psycenter.at.ua/publ/vnutrishni_dokumenti/polozhennja_pro_klub_psi_centr/2-1-0-28 , ви можете ознайомитися з Положенням про наш віртуальній клуб "Псі-центр"

Переглядів: 728 | Додав: psycommunity | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]