Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Листопад » 7 » супервізійна група «Особливості упровадження навичок кризового консультування»
11:30
супервізійна група «Особливості упровадження навичок кризового консультування»

Відповідно до плану роботи комунального навчального закладу «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» 07 листопада 2017 року в рамках роботи Школи професійної майстерності працювала супервізійна група «Особливості упровадження навичок кризового консультування». Ведуча – Тетяна Артеменко.

До участі були запрошені працівники психологічної служби, які раніше пройшли навчання за програмою «Навички кризового консультування та розвиток психосоціальної стійкості до стресу у дітей» та упроваджують курс у закладі освіти.

Захід був спрямований на обмін досвідом та удосконалення професійних навичок спеціалістів у роботі з дітьми, педагогами, батьками в рамках зазначеної теми.

Учасники представили короткі повідомлення про упровадження курсу та кейси (випадки з практики), які були розглянуті під час роботи групи.

У фотоальбомі на сайті: http://psycenter.at.ua/photo/superviziji/supervizija_2017_11_07_cherkasi/49

У ФБ: https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.1319943954782275&type=3 (тільки для зареєстрованих у закритій групі)

Т.Артеменко

Переглядів: 797 | Додав: psycommunity | Теги: криза, післядипломна_освіта, Стрес, кризове_консультування, Консультування, супервізія, Т_Арт, група | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]