Вітаю Вас, Гість
Головна » 2010 » Травень » 16 » ПОДБАЙТЕ ПРО КУРСИ ВЖЕ СЬОГОДНІ
21:02
ПОДБАЙТЕ ПРО КУРСИ ВЖЕ СЬОГОДНІ


Хто збирається атестуватися в Києві, подбайте про свої курси там же. Але не в рік атестацї, а раніше. Київські курси проходять в три етапи довжиною у півроку, можете не вписатися! Вимоги до атестаційної роботи є у збірнику нормативних документів та у ОЦППСР.
УВАГА! заплановані багатьма курси на 2012 рік доведеться перенести на 2011! Адже вони проходять влітку та зараховуються в актив як умова для атестації аж на наступному атестаційному засіданні. Тобто: У 2011 пройшов курси - у березні 2012 атестаційна комісія їх врахує. Хто збирається атестуватися у 2011 році і щойно не був на обласних курсах, а до березня 2011 вже мине більш як 5 календарних років з моменту його останніх курсів, той може отримати не завжди бажане для нього рішення атестаційної комісії. РОБІТЬ ЗАЯВКИ!
ПРИМІТКА:
Для бажаючих пройти навчання по ППТ і одночасно зарахувати його як курси, звертайтеся до Українського інституту позитивної крос-культурної психотерапії і менеджменту. Це в Черкасах (і не тільки) (запитання: psycenter@ukr.net чи тел (0472)64-41-07). 
Переглядів: 769 | Додав: psycommunity | Теги: курси | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]