Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Вересень » 8 » вивчаємо засади успішного педагогічного спілкування
18:23
вивчаємо засади успішного педагогічного спілкування

08 вересня 2015 року в інституті відбувся обласний семінар-практикум для практичних психологів, соціальних педагогів ПТНЗ і ВНЗ І-ІІ р.а. «Засади успішного педагогічного спілкування».

Про психологічну службу у закладах професійної освіти розповіла Т.В.Войцях, завідувач ОЦППСР. Вона ознайомила учасників з Положенням про обласне методичне об'єднання спеціалістів психологічної служби, окреслила критерії ефективності професійної діяльності спеціалістів психологічної служби, зокрема, вимоги до планування діяльності.

Відбулися вибори голови методичної секції спеціалістів психологічної служби закладів професійної освіти. Нею стала Н.М. Каневська, практичний психолог-методист ДНЗ «Монастирищенський професійний ліцей».

Н.М.Каневська продемонструвала для колег відеоролик із власного досвіду роботи та обговорила з аудиторією особливості застосування інтерактивних методик для організації продуктивної педагогічної взаємодії.

Проведення практикуму з вирішення складних педагогічних ситуацій координувала методист-практичний психолог ОЦППСР Т.Б.Артеменко. Практична взаємодія учасників  була спрямована на розгляд стилів спілкування, напрацювання навичок встановлення, підтримання та виходу з контакту, розпізнавання емоційного тла комунікації тощо.

Завершилося зібрання фахівців позитивним зворотнім зв’язком, взаємообміном корисною інформацією для саморозвитку та розвитку у спільноті, обговоренням планів на майбутню роботу.

Переглядів: 606 | Додав: psycommunity | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]