Вітаю Вас, Гість
Головна » 2021 » Травень » 6 » Воркшоп з сервіс-дизайну програми професійного зростання та емоційної підтримки для педагогів 2021-05-06
17:00
Воркшоп з сервіс-дизайну програми професійного зростання та емоційної підтримки для педагогів 2021-05-06

Спеціалісти психологічної служби працювали на воркшопі з сервіс-дизайну програми професійного зростання та емоційної підтримки для педагогів. Захід пройшов 6 травня п.р. та об’єднав на дистанційній платформі Google Meet 20 учасників. Модератор  воркшопу - Т.Б. Артеменко, методист навчально-методичного центру психологічної служби інституту.

Під час роботи учасники узагальнили підготовлені практичні кейси. Свої напрацювання представили спеціалісти психологічної служби області Оксана Ткаченко, Віталіна Широкова та Ірина Козоріз.

Модератор воркшопу проаналізувала особливості застосування на практиці таких форм роботи, як відкриті діалоги, наставництво, коучінг, супервізія, інтервізія та інші сучасні професійні практики. Фахівці дійшли висновку, що застосування на практиці програми професійного зростання і емоційної підтримки педагогів є ефективним засобом вирішення професійних ситуаційних завдань.

Представлені спеціалістами кейси були розглянуті в режимі онлайн-інтервізії за п'ятикроковою моделлю. Представлена модель роботи може бути застосована у практичній діяльності педагогів, практичних психологів та соціальних педагогів як ще одна сучасна форма роботи.

Інфо на сайті: http://oipopp.ed-sp.net/?q=node/63502

На  сторінці ФБ: https://www.facebook.com/psytetianaart/posts/4347931751892553

Зразок подання кейсу групової/індив. роботи з педагогами на інтервізію/супервізію: http://psycenter.at.ua/load/instrumentarij/podannja_na_interviziju_specialista_psikhologichnoji_sluzhbi_v_roboti_z_pedagogami_grupoju_pedagogiv/6-1-0-116

Підготувала Т.Артеменко

Переглядів: 681 | Додав: psycommunity | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]