Вітаю Вас, Гість
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Форум » Test category » Test forum » Імідж психолога (опитування для нас і про нас)
Імідж психолога
psycommunityДата: Понеділок, 23.12.2013, 11:53 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: Адміністратори
Повідомлень: 41
Репутація: 0
Статус: Offline
Опитувальник для визначення передумов побудови власного професійного іміджу. Дайте відповіді на запитання: 1. Хто я? 2.Чому я вибрав саме цю професію (посаду, місце роботи тощо)? .3.Хто навчається (виховується), працює в закладі (установі), де я працюю? 4.Хто проживає в мікрорайоні (населеному пункті)? 5. Історія спеціаліста, що працював до мене у цьому закладі (установі)? Історія професії загалом? 6. Хто сприймає мене позитивно? 7. Тип масових та інших комунікацій в закладі (установі), мікрорайоні (населеному пункті)? 8. Мої ресурси?
 
zagoryikoДата: Понеділок, 23.12.2013, 13:47 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Мені подобається моя професія. В моїй школі навчаються чудові діти, яких навчають мої колеги. Учні та педагоги добре ставляться до мене а я до них.
 
natazvnДата: Вівторок, 24.12.2013, 22:36 | Повідомлення # 3
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Я практичний психолог Звенигородської загальноосвітньої школи інтернат І-ІІІ ступенів. 
    Я вибрала професію практичного психолога в даному закладі тому, що так склалися життєві обставини.
    В моїй школі навчаються діти з різних категорійних сімей.
    Наука психологія сформулювалась  з таких наук як астрономія, філософія, різних окультних наук. Першими представниками "цілителів душ" були різні знахарі, шамани.  Рік становлення психології 1879р. коли В. Вундт заснував лабораторію експерементальної психології. 
    Педагогічний колектив а також учні школи ставляться до мене позитивно.
    Моїми ресурсами являються підручники по психології, інтернет-сайти по психології.
 
SugakДата: Середа, 25.12.2013, 17:01 | Повідомлення # 4
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Я Сугак Віта, практичний психолог Іваньківської ЗОШ І - ІІІ ступенів. Професія "психолог" - це одна з моїх мрій яка здійснилася. В моїй школі навчаються чудові, талановиті діти та працюють досвідчені педагоги. В моєму селі проживають просто хороші люди. До мене працювала психолог Кондратюк Валентина.
  Пррфесія психолога дуже цікава і актуальна, тому  що вона дає змогу заглянути в глибини людської душі. Ця професія  існує з давніх часів. Мене сприймають позитивно ті люди, які мають щиру душу. Мої ресурси це правдивість, доброта, самокритичність. прагнення до знань. biggrin smile xmas
 
pervovaДата: Середа, 25.12.2013, 17:30 | Повідомлення # 5
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
1. я - практичний психолог. 2. мені подобається моя робота. 3. в закладі навчаються дошкільнята, працюють фахівці високого класу. 4. заклад знаходиться в центрі міста. 5. на посаді психолога у закладі працюю від моменту відкриття. 6. відчуваю позитивне спрйняття з боку колег та громади. 7. комунікація переважно відбувається в професійному середовищі. 8. спілкування з дітьми, з педагогами, нянями.
 
1z2z3zДата: Середа, 25.12.2013, 18:01 | Повідомлення # 6
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Я практичний психолог Городищенського районного учбово-методичного центру практичної психології. Проживаю у мальовничому селі Млієві. Мені подобається моя професія. У загальоосвітньому навчальному закладі навчаються звичайні учні. Всі різні. До кожного з них потрібний індивідуальний підхід.Відчуваю позитивне ставлення з боку колег та адміністрації. 
Моїм ресурсом є спілування у колі психологів, обмін досвідом та підтримкою.
 
solomakhaДата: Середа, 25.12.2013, 18:03 | Повідомлення # 7
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
працюю практичним психологом дитячого садка, перший рік. мені подобається робота з дітьми та з медперсоналом закладу. у нас працюють висококваліфіковані фахівці. заклад знаходиться в престижному мікрорайоні міста. до призначення на посаду психолога працювала завідувачкою закладу. стосунки з колективом позитивні, склалися давно. спілкування переважно відбувається в професійному середовищі.  моїм ресурсом вважаю дітей та працівників закладу

Повідомлення відредагував solomakha - Середа, 25.12.2013, 18:04
 
MaLenaДата: Середа, 25.12.2013, 20:06 | Повідомлення # 8
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
В свій час психологія мене зацікавила як щось нове і невідоме. Потім наукові підходи дали мені зрозуміти всю глибину і неймовірну цікавість цієї науки. Далі було працевлаштування.
Отже, на сьогоднішній день працюю психологом в дошкільному навчальному закладі загального типу. Не можу сказати напевно, що це було моїм покликанням в професійному становленні, але коли в роботі з колективом і дітками є зворотній зв"язок, та ще й чую в свою адресу вдячність від колег та батьків, то ніби крила виростають. Особливо люблю бачити щасливі усміхненні обличчя дітлахів, які летять до тебе щоб обійняти, засипати компліментами, розпитати як справи... 
Вважаю себе досить хорошим організатором. Беру активну участь у життєдіяльності нашої установи вцілому.
Своїм ресурсом вбачаю невтомне бажання зростати особистісно.
Тому вдячна любій нагоді і можливості почерпнути нові знання та налагоджувати цікаві корисні стосунки.
 
MKhizhniakДата: Субота, 15.03.2014, 21:54 | Повідомлення # 9
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Я практичний психолог в дошкільному навчальному закладі "Сонечко" с.Геронимівка. Колись велике бажання пізнати себе та людей привело  мене на факультет психології. Коли на 4 курсі обирала спеціалізацію,обрала "соціальну психологію", тоді не думала, що буду працювати з дітьми. Але все змінилось  коли у мене з'явились власні діти. Любов до дітей мабуть і привела мене до дитячого садка. Люблю  свою професію, люблю дітей. Так багато щирості, доброти, непідкупності та правдивості в цих маленьких "Сонечках".
Це чудово коли  на твоїх очах зростає малеча, довіряє тобі свої маленькі таємниці, радощі, сльози.  Радію від того ,що маю можливість зробити свій внесок в  розвиток та виховання маленьких особистостей. Радію коли за допомогою звертаються батьки, щаслива коли можу допомогти, значить довіра до психолога зростає.
А ще у мене гарний керівник, та чудовий колектив педагогів з якими ми команда!!!
Мої ресурси це перш за все моя сім'я та діти, вони моє натхнення ,а ще бажання самовдосконалюватись та професійно зростати.
 
olgasavratskayaДата: Понеділок, 17.03.2014, 11:28 | Повідомлення # 10
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Я працюю на посаді практичного психолога Уманської ЗОШ І-ІІІ ступенів №14 з 2004 року. Починала свою кар'єру як офіцер -психолог. Але армія була трошки не моїм профілем.  Робота в школі подобається. Але як творчій особистості більше подобається практична частина. Люблю різні види ровивальних занять, тренінгів і роботу психологічного театру. Особливе задоволення отримую від роботи з підлітками. Це саме той вік ,який потребує особливої уваги психолога. Це вік пошуку, ідей, розвитку, нігелізму, протесту. і тим то він і цікавий. Залучаючи складних дітей до роботи в якій вони можуть відкриватися і відкривати себе і не боятися бути не прийнятим і не зрозумілим можна спостерігати як розквітає, розкривається квітка-душа. Свій ресурс черпаю в своїй сімї, в творчих пошуках і у віддачі від позитивних  результатів роботи з дітьми.
 
ХижнякДата: Середа, 19.03.2014, 21:38 | Повідомлення # 11
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
Меня зовут –Хижняк Елена. Я работаю практическим психологом и социальным педагогом вшколе, профессию я не выбирала, скорее она выбрала меня, так как с детсвтва
мечтала быть детским врачем (педиатром) и лечить маленьких. В нашей школе
учится приблизительно до 500 учеников с разных категорий семей. Я очень люблю
школу и свою работу в ней с детьми, родителями и педагогами, также и они ко мне
относятся - с позитивом и уважением. В процессе и результате своей работы  получаю как пазлы удовольствия из общей
картины счастье, из нее же и черпаю энергию и силы, а когда картинка не
складывается ищу альтернативу - очень люблю рисовать, шить по журналу «бурда»,
читать книги, а также готовить какой-нибудь десерт и приглашать в гости.
 
KhomenkoДата: Четвер, 20.03.2014, 20:11 | Повідомлення # 12
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Я працюю в дошкільному навчальному закладі (звичайному) практичним психологом з 2007року. Прийшла я працювати сюди зовсім "зелена" smile , було дещо страшнувато, було багато запитань, але я впоралася! hands Навчилась працювати з дітками різного віку, спілкуватися з їхніми батьками, відстоювати свої переконання й потрібність перед адміністрацією. І якщо раніше я могла сказати, що зовсім не хочу працювати, то зараз навіть в подумках не можу уявити себе без дитячого садка й його "мешканців". На мій погляд, до мене відносяться позитивно й щиро, як діти й їхні батьки, так й адміністрація і педагогічний колектив нашого закладу. Свої ресурси поповнюю завдяки своїй сім"ї, позитивному результату своєї праці, щирості оточуючих, новим виданням в області психології, а також завдяки прагненню професійно зростати й самовдосконалюватися. flower
 
RibchДата: Четвер, 20.03.2014, 22:25 | Повідомлення # 13
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Я працюю практичним психологом у Червонослобідській ЗОШ І-ІІІ ст. 1. Цю професію обрала через те, що вона мені сподобалась і я люблю спілкуватися. Моя робота полягає у психологічному супроводі учнів та педагогів. Я люблю свою роботу та отримую задоволення від неї. Коли я бачу світло і тепло в очах дітей, підлітків і дорослих людей це дає мені потужний заряд енергії - це мій ресурс.
 
НаталіяДата: Неділя, 23.03.2014, 19:52 | Повідомлення # 14
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Мене звуть Наталія. Я працюю практичним психологом в Уманській ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 з 2010 року. Ще зі шкільних років мріяла стати психологом, тому професію для себе обирала усвідомлено. Мені завжди подобалося спілкуватися з людьми, допомагати їм у різних життєвих ситуаціях. У нашій школі працює дружний  педагогічний колектив, члени якого завжди прийдуть на допомогу один одному.  У мене, як психолога, склалися теплі та довірливі стосунки з учнями. Діти звикли ділитися зі мною як своїми проблемами, так і своїми радощами та досягненнями.
Свої ресурси я черпаю, мабуть,  як і кожен з нас, зі своєї сім"ї, у роботі з дітьми та у спілкуванні з друзями.
 
PasichnayaДата: Понеділок, 24.03.2014, 16:22 | Повідомлення # 15
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Я практичний психолог Чигиринської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІ ст ЧОР. Я вибрала професію практичного психолога тому ,що  вважаю її своєю душевною рівновагою. Отримую неймовірне задоволення від спілкування з дітьми. В наші школі навчаються діти з психофізичними вадами та вадами мовлення. В нашій школі працюють найвідданіші вчителі, вихователі, логопеди, дефектологи які повністю  віддають себе і свою душу дітям. Словами великого вченого Демокрита: "Виховання дітей - ризикована справа. Адже у випадку удачі остання досягнута ціною великої праці і турботи, у випадку ж невдачі горе не порівняти ні з яким іншим".
Наш колектив є взірцевим осередком навчання-виховання-любові. 
Віддаю перевагу груповій формі роботи.  Моя сім'я, спілкування в колі професіоналів та дітей, які потребують моєї підтримки на даний момент і є моїм ресурсом smile .
 
Форум » Test category » Test forum » Імідж психолога (опитування для нас і про нас)
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук: