Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Травень » 19 » Актуальні проблеми інклюзивної освіти обговорювалися на Міжнародній конференції
14:53
Актуальні проблеми інклюзивної освіти обговорювалися на Міжнародній конференції

Представник Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників, методист обласного центра практичної психології і соціальної роботи, соціальний педагог-правник Тетяна Володимирівна Войцях, взяла участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Традиції та інновації у системі освіти дітей з обмеженими можливостями здоров’я», яка відбулася 10-12 травня 2012 року у м. Москва на базі Державної освітньої установи «Педагогічна академія післядипломної освіти». В роботі конференції взяли участь науковці та спеціалісти-практики, які працюють з дітьми з обмеженими можливостями здоров’я, Росії, України, Республік Бєларусь, Казахстан та Киргистан.

Під час пленарного засідання Т.В.Войцях представила досвід впровадження інклюзивної та інтегрованої освіти та здійснення психолого-педагогічного супроводу дітей з обмеженими можливостями здоров’я в навчальних закладах Черкаської області, а також систему роботи Черкаського ОІПОПП по підвищенню кваліфікації педагогічних працівників та їх підготовці до роботи з дітьми з обмеженими можливостями здоров’я в умовах впровадження інклюзивної освіти.

Детальніше за посиланням: 

http://psycenter.at.ua/publ/aktualni_problemi_inkljuzivnoji_osviti_obgovorjuvalisja_na_mizhnarodnij_konferenciji/1-1-0-6

Переглядів: 848 | Додав: psycommunity | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]