Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Жовтень » 29 » як віднаходити сенси та вирішувати життєві задачі: конференція психологів і психотерапевтів
14:09
як віднаходити сенси та вирішувати життєві задачі: конференція психологів і психотерапевтів

Те, про що так довго говорили і очікували, звершилось. Учора, 29 жовтня, пройшла практична конференція "Життєві сенси та задачі буденності".  Організував її Черкаський осередок Української Спілки Психотерапевтів. Серед учасників - психологи, психотерапевти, коучі, лікарі, педагоги, студенти, викладачі, представники інших професій, загалом біля 60 осіб. Приємно, що зростає кількість учасників таких щорічних конференцій та розширюється їхня географія. І, звісно, радує розмаїття представлених на конференції шкіл і підходів. Це позитивна і кроскультурна психотерапія, транзакційний аналіз, екзистенційний аналіз, гештальт, аналітична психологія, когнітивно-поведінкова психотерапія. Загалом було три лінійки з широким вибором ведучих і тем. А ще було просторо, динамічно і наповнено :) Такі конференції були і залишаються некомерційним просвітницьким заходом, спрямованим на розвиток та популяризацію психології і психотерапії серед громадськості. Перелік майстер-класів та воркшопів, що їх мали задоволення відвідати учасники, дивись нижче. Осередок постійно інформує про свою діяльність, тож стежте за анонсами, і ви завжди будете в курсі подій. Члени спілки відкриті до нових контактів та ініціатив, що співпадають з принципами організації та цінностями професії. Фото та апдейти по мірі готовності будуть додаватись.

Програма

І лінійка

Станіслав Гурський: "Сім'я як безмежний ресурс для оновленого життя"

Любов Жеребньова: «Як у погоні за кращим не втратити хороше»

Володимир Карікаш: "Етичні дилеми в роботі психолога-психотерапевта"

Наталія Козлова: "Використання арттерапевтичної техніки "Мандала" з метою рефлексії емоцій у травмофокусованій терапії"

Олександр Сивак: "Спіральна динаміка майстерності"

Микола Стеценко: "Як зберегти себе в інформаційно-психологічній війні"

ІІ лінійка

Наталія Богацька: "Осіння депресія. Як відрізнити звичайні почуття суму, пригніченості та розчарування від хвороби та патології"

Людмила Гаврилюк: "Осінь наших тривог та зцілень"

Валентина Захарченко: "Від закоханості до кризи, від стабільності до боротьби. Дослідження в концепціях транзакційного аналізу власних стосунків у парі на різних етапах розвитку "

Олена Лебединська: "Відновлення чи вигорання?"

Ольга Лукієнко: «Бажання, цілі та життєвий сценарій людини»

Ігор Озерянський "Унікальність і цінність у Я-концепції"

ІІІ лінійка

Тетяна Артеменко: "Живучи головним життям. Профілактика симптомів вигоряння з позиції екзистенційного аналізу "

Людмила Бобух: «Я і інші: як зрозуміти своє місце і роль у різних групах»

Юлія Дерябіна: "Свобода від формату або Невідомість як шлях до себе"

Олена Лебединська: "Криза і сенс"

Сергій Мордюшенко: «Вибір на користь життя, цілісності та здорового глузду. Виявлення та подолання способів руйнівної поведінки у контексті транзакційного підходу»

Ольга Перепада: "Складнощі життя - глухий кут чи нові можливості?"

Фото тут: http://psycenter.at.ua/photo/konferenciji/konferencija_usp_2016_10_29/31 і тут: http://uspcherkasy.at.ua/photo/konferenciji/zhittevi_sensi_i_zadachi_budennosti/35

Подія у ФБ: https://www.facebook.com/groups/817697061673636/permalink/989577981152209/

https://www.facebook.com/groups/1095213677201994/permalink/1223939907662703/

Підготувала Т.Артеменко

Переглядів: 1455 | Додав: psycommunity | Теги: воркшоп, Черкаський_осередок_УСП, конференція, майстер_клас, студія, спільнота, усп | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 7
1 psycommunity  
0
Елена Волошенко Великолепная конференция! Благодарность организаторам,ведущим тренерам и всем участникам! Много глубокой работы, чувств, новых идей! Не нравится · Ответить · 3 · 17ч

2 psycommunity  
0
Владимир Беспалов Конференция — великолепный пример самоорганизации специалистов без удушающего руководительства чиновников от психологии; демонстрация возможности, необходимости и эффективности консолидации усилий представителей всех школ, методов и подходов для развития психологии в общенаучном пространстве; однозначный ответ на все забросы клептократов о необходимости государственного лицензирования и сертификации. Не нравится · Ответить · 3 · 

Практическая конференция "Жизненные смыслы и задачи обыденности", которая прошла 29 октября в Черкассах – великолепный пример самоорганизации профессионального сообщества без удушающего руководительства чиновников от психологии. Организаторы – Черкасское отделение Украинского Союза психотерапевтов. Участники – психологи, психотерапевты, коучи, врачи, педагоги, студенты, преподаватели, представители других профессий.Приятно, что растет количество участников таких ежегодных конференций и расширяется их география. И, конечно, радует разнообразие представленных на конференции школ и подходов. Это позитивная и кросскультурная психотерапия, транзакционный анализ, экзистенциальный анализ, гештальт, аналитическая психология, когнитивно-поведенческая психотерапия. Проведение таких мероприятий демонстрирует возможность,необходимость и эффективность консолидации усилий представителей всех школ, методов и подходов для развития психологии в общенаучном пространстве и даёт однозначный ответ клептократам, твердящим о необходимости государственного лицензирования и сертификации психологов.

#Рекомендованодля ВСЕХ #офисНАП #психология https://www.facebook.com/officeI....ion=ufi

3 psycommunity  
0
Наталья Богацкая Класс, організатори, взагалі, молодці! Підготували для нас такий цікавий початок ) Нравится · Ответить · 

4 psycommunity  
0
Наталья Богацкая добавила 18 новых фото — с Гариком Федуном · Цього разу конференція пройшла з особистим, цінним для мене досвідом. Цікавими спостереженнями та усвідомленнями )) Дуже класно, коли тобі говорять: тепер я розумію, чому ти так любиш свою професію...Напевно, ми робимо те, що так потрібно іншим....і це вражаюче)

5 psycommunity  
0
Валентина Захарченко Любі наші організатори, дякую вам за таку чудову можливість бути приналежним до своєї професійної спільноти, за цінний досвід, за ваш внесок у розвиток важливої справи) Шановні учасники, дякую за довіру)

6 psycommunity  
0
Юлия Дерябина 4 ч ·29 октября прошла замечательная практическая конференция! Благодарю организаторов, тренеров и участников! Успехов и Счастья всем нам!)))!

7 psycommunity  
0
Юлия Дерябина 4 ч · В программе конференции проходил и мой мастер-класс"Свобода от формата или Неизвестность как путь к себе", на к-м мы с участницами находили ответы на свои внутренние запросы и знакомились, каждая со своей, неизведанной частью "неформата" с помощью Славянских карт. Не перестаю удивляться точности и ясности работы образов и символов карт с нашим бессознательным! Подключением тела к познанию себя дорисовываем новые грани к проявляющемуся узору и - ответ готов! У каждого свой))) Вот несколько откликов участниц: "Надо же! Как всё просто!" "У меня энергии прибавилось, и я знаю теперь, что мне делать!","Такое ощущение, будто что-то очень важное открылось во мне!" "Много Радости и Благодарности!" Благодарю участниц за доверие и открытость! Желаю всем приятного продолжения знакомства с самим собой!))

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]