Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Грудень » 23 » курси практичних психологів
12:16
курси практичних психологів
нині проходять курси практичних психологів закладів освіти. попереду ще тиждень роботи. щойно перейшли точку зимового сонцестояння, і тепер щодня сонця у нас все більше і більше. ))
Переглядів: 804 | Додав: psycommunity | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 10
1 valentina  
На курсах цікаво,повчально, класно!!!

2 Tanya2013  
Досить цікаво відвідувати подібного роду заходи, здобувати новий досвід, який в повній мірі буде використано в Моїй практичній діяльності! 
Дякую!
З повагою Фесенко Т.І,

3 pervova  
отримала на курсах позитивні емоції, особливо цікавою була конференція, де змогла ознайомитись із професійниим досвідом своїх колег

4 solomakha  
интересным было общение с коллегами и преподавателями; расширила и пополнила свои знания

5 khartshenko  
курси - це кльово, фантастично. знання, уміння, навички. всім удачі. smile

6 MaLena  
Хочу висловити вдячність за атмосферу, яка панувала на курсах. Велике задоволення отримала від знайомства і спілкування з колегами, які виявились цікавими і добрими людьми. Особисто для себе почерпнула багато нового теоретичного і практичного матеріалу і досвіду, який допомагатиме як в професійній діяльності, так і в особистому житті. Захоплююся професійністю викладачів та їх особистісними якостями.

7 girnichenko  
Спасибі за доброзичливу атмосферу під час проходження курсів.
На курсах було все дуже цікаво.
З повагою Гірніченко О.І.

8 Nosenko  
хочу подякувати організаторам курсів для практичних психологів. Мені дуже сподобалися всі викладачі які з нами працювали. Весь матеріал який нам пропонували був дуже корисним та цікавим. Я дізналася багато нового,познайомилася з новими цікави людьми. Особлива подяка нашому куратору Авраменко Тетяні Борисівні, добре що такі люди є.

9 Nosenko  
PS: Особлива подяка нашому куратору Артеменко Тетяні Борисівні, за її терпіння та розуміння, добре що такі люди є. Вибачте за помилку з прізвищем,в попередньому коментарії, випадково biggrin biggrin biggrin

10 Тетяна  
На курсах дуже цікаво, повчально, весело і класно..)))))))))) tongue
З повагою Вихристюк Т.В.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]