Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Лютий » 5 » Навчальний тренінг «Навички кризового консультування та розвиток психосоціальної стійкості до стресу у дітей» 2020-02-03-05
17:00
Навчальний тренінг «Навички кризового консультування та розвиток психосоціальної стійкості до стресу у дітей» 2020-02-03-05

Відповідно до плану роботи КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» з 03 по 05 лютого 2020 року на базі інституту пройшли тематичні курси (навчальний тренінг) за освітньою програмою «Навички кризового консультування та розвиток психосоціальної стійкості до стресу у дітей». Тренер - Артеменко Т.Б., методист навчально-методичного центру психологічної служби.

Учасники актуалізували знання та навички роботи з особами, що переживають стрес, розглянули перелік діагностичних методик для визначення способів реакції на стрес та способів упорання зі стресом, кризою та травмою, на прикладах із практики проаналізували прийоми та алгоритми здійснення кореційної та консультативної роботи з дітьми та дорослими.

Також учасники практикували визначення специфіки власних реакцій на стрес та способів переробки конфлікту, рефлексували особисті адаптаційні стратегії та стратегії клієнтів, окреслювали власні зони розвитку у цій темі.

Найбільшу практичну значущість і цінність мали кейси, у яких були представлені різні комунікативні стратегії та специфіка роботи з запитами, що надходять від учасників освітнього процесу до працівників психологічної служби.

Учасники тренінгу, 29 осіб, отримали документ про підвищення кваліфікації (1 кредит ЄКТС).

Інфо на сайті інституту: http://oipopp.ed-sp.net/?q=node/46844

В ФБ: https://www.facebook.com/psytetianaart/posts/3035276556491419?__tn__=-R

Переглядів: 722 | Додав: psycommunity | Теги: тренінг | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]