Вітаю Вас, Гість
Головна » 2011 » Лютий » 14 » СЛІДАМИ СЕМІНАРУ У М. ГОРОДИЩЕ
17:15
СЛІДАМИ СЕМІНАРУ У М. ГОРОДИЩЕ
 
22 лютого цього року у м.Городищі пройшов семінар для керівників психологічної служби. Заходьте у блог та читайте зворотний зв’язок http://psycenter.at.ua/blog. А для закріплення пройденого матеріалу просимо вас, шановні керівники служб, учасники семінару, залишити ваші відгуки у коментарях, перейшовши до блогу за гіперпосиланням. Також наводимо перелік запитань, які допоможуть нам та вам осмислити професійний матеріал, що був представлений на семінарі, та ефективно спланувати нашу спільну подальшу роботу.
                                                    
                                                ЗАПИТАННЯ ДЛЯ ЗВОРТНОГО ЗВ’ЯЗКУ:
1. Проекти яких наказів та аналітичних довідок з питань діяльності служби доречно готувати методистам для керівників освіти? Що Ви готові запозичити з досвіду Городищенського району?
2. Якими, на Вашу думку, є чинники співпраці керівника відділу освіти та методиста з психологічної служби для налагодження ефективної роботи?
3. Для системного психологічного супроводу закладу освіти які напрямки діяльності необхідно впроваджувати в першу чергу?
4. Які фахові навички спеціалістів служби необхідно формувати методисту, щоб психологічна служба в закладах освіти працювала ефективно?
5. Які дієві засоби визначення потреб учасників освітнього процесу Вам відомі? Як Ви оцінюєте засоби, які використовують спеціалісти Городищенського району?
6. Які механізми визначення ефективності надання психологічної допомоги використовує Городищенський район? Що можете запропонувати особисто Ви?
7. Обгрунтуйте доцільність чи недоцільність залучення керівників освіти, педагогів до проведення практичних занять просвітницького та профілактичного спрямування. Порівняйте свої міркування та досвід участі у роботі театру «Форум» Городищенської ЗОШ №3.
 
Відповіді на запитання (об’ємом 1-2 речення на кожний пункт) надіслати до 4 березня на адресу нашої електронної скриньки psycenter@ukr.net
Переглядів: 1052 | Додав: psycommunity | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
1 виктория ракитина  
дякуємо за теплий прийом та можливість поспілкуватись у професійному колі

2 Юлиана  
Щиро дякую за організацію семінару , який надав можливість поспілкуватися з керівниками психологічної служби.

3 Галина Віталіївна Мачульська  
Дякую за теплий пройом на Городищенській землі. Семінар був дуже змістовний і цікавий.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]