Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Травень » 21 » запрошуємо педагогічних працівників та працівників психологічної служби області до літньої школи професійного розвитку
11:21
запрошуємо педагогічних працівників та працівників психологічної служби області до літньої школи професійного розвитку

Повідомляємо, що на численні запити педагогів області з 11 по 15 червня 2018 року на базі Комунального навчального закладу «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» відбудуться тренінги, практикуми, майстер-класи у рамках Літньої школи професійного розвитку педагогічних працівників.

Пропонуємо перелік тренінгів, практикумів, майстер-класів та електронні адреси реєстрації для участі в них.

(Список тренінгів на Літню школу професійного розвитку педагогічних працівників див. тут http://oipopp.ed-sp.net/node/25619):

тренінг №4 «Кейс-менеджмент у закладі освіти» (тренер: Артеменко Тетяна Борисівна, методист-практичний психолог обласного центру практичної психології і соціальної роботи, тривалість – 1 день, 6 годин); детальна інформація та реєстраційна форма: https://docs.google.com/forms/d/1xL-Br4AVPTYxmjg9Z3CyEDyijMEFUMsmZHH6tuWdU8M/edit )

Звертаємо увагу на таке:

Участь у Літній школі професійного розвитку – лише за бажанням самого педагогічного працівника.

Зареєструватись на заходи Літньої школи професійного розвитку необхідно до 01 червня 2018 року лише зі своєї електронної адреси.

Тренінги, практикуми, майстер-класи можуть тривати один або два дні, тому перед тим, як зареєструватись, треба ознайомитись із анотацією заходу.

Педагог може взяти участь не в одному, а в декількох заходах (у різні дні).

Для тих педагогів, які виявили бажання взяти участь у двох або декількох заходах Літньої школи професійного розвитку, передбачена можливість проживання у гуртожитку «Зміна» за окрему плату (70 гривень за одну добу). У такому випадку необхідно за електронною адресою
kaf.psychology@ukr.net замовити проживання, указавши П.І.Б., місце роботи та посаду, термін проживання та теми обраних тренінгів, практикумів, майстер-класів.

Запрошення до участі в обраному педагогом заході Літньої школи професійного розвитку, а також реквізити для оплати надійдуть не пізніше 5 червня 2018 року на ту електронну адресу, з якої відбувалась реєстрація педагога на участь у заходах Літньої школи професійного розвитку.

Організаційний внесок за участь в одному заході Літньої школи професійного розвитку – 100 гривень (харчування, друк матеріалів).

За результатами участі у заходах Літньої школи професійного розвитку педагоги отримають сертифікати відповідного зразка.

Переглядів: 618 | Додав: psycommunity | Теги: літня_школа, тренінг, кейс_менеджмент, Т_Арт, післядипломна_освіта | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]