Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Червень » 25 » "дитина має прово на..."
01:44
"дитина має прово на..."

«Дитина має право на…» – під таким гаслом 10 червня 2012 року у м. Черкаси на площі біля «Будинку торгівлі» відбувся тематичний концерт-вікторина в рамках впровадження у м. Черкаси міні-проекту «Тематичний концерт-вікторина «Права Дитини піснею полинуть…»». Проект здійснювався за фінансової підтримки Норвезького Гельсінського Комітету в рамках проекту Громадської організації «М’АРТ». Автор проекту та ініціатор проведення концерту – Тетяна Войцях, методист обласного центру практичної психології і соціальної роботи Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників. Допомогу в організації та проведенні Тематичного концерту «Дитина має право на…» надавали волонтери ЧМДГО «Експериментальний творчий центр» та Черкаського обласного молодіжного ресурсного центру.

До участі у концерті долучилися дитячі та молодіжні творчі колективи, групи та талановита молодь м. Черкаси. Усі концертні номери були об’єднані темою «Права дитини».

В рамках тематичного концерту також проводилась вікторина та здійснювалося експрес-опитування між учасниками заходу з питань Прав дитини. Всього під час заходу у ході експрес-вікторини було опитано понад 1000 осіб, з них 135 осіб отримало призи за вірні відповіді від Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини». Усі опитані отримували інформаційні матеріали проекту, надруковані за фінансової підтримки Норвезького Гельсінського Комітету. В рамках заходу було розповсюджено 4100 інформаційних матеріалів (автор-упорядник - Тетяна Войцях).

Впровадження у м. Черкаси міні-проекту «Тематичний концерт-вікторина «Права Дитини піснею полинуть…»» сприяло реалізації права дитини брати участь у культурному житті громади та займатися мистецтвом, демонстрації батькам та дітям м. Черкаси альтернативних форм організації дозвілля, а також широкому інформуванню та підвищенню рівня знань громадськості міста про Права дитини.

Дізнатися більше про захід та подивитися фото можна за посиланням 

 http://prava-cheloveka.at.ua/news/ditina_mae_pravo_na/2012-06-11-27

Переглядів: 1143 | Додав: psycommunity | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]