Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Червень » 25

«Дитина має право на…» – під таким гаслом 10 червня 2012 року у м. Черкаси на площі біля «Будинку торгівлі» відбувся тематичний концерт-вікторина в рамках впровадження у м. Черкаси міні-проекту «Тематичний концерт-вікторина «Права Дитини піснею полинуть…»». Проект здійснювався за фінансової підтримки Норвезького Гельсінського Комітету в рамках проекту Громадської організації «М’АРТ». Автор проекту та ініціатор проведення концерту – Тетяна Войцях, методист обласного центру практичної психології і соціальної роботи Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників. Допомогу в організації та проведенні Тематичного концерту «Дитина має право на…» надавали волонтери ЧМДГО «Експериментальний творчий центр» та Черкаського обласного молодіжного ресурсного центру.

До участі у концерті долучилися дитячі та молодіжні творчі колективи, групи та талановита молодь м. Черкаси. Усі концертні номери були об’єднані темою «Права дитини».

В рамках тематичного концерту також проводилась вікторина та здійснювалося експрес-опитування між учасниками заходу з питань Прав ди ... Читати далі »

Переглядів: 1142 | Додав: psycommunity | Дата: 25.06.2012 | Коментарі (0)