Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Лютий » 28 » майстерність самопрезентації для педагогів-конкурсантів
15:14
майстерність самопрезентації для педагогів-конкурсантів

За підсумками обласного конкурсу "Учитель року-2017", що пройшов на Черкащині, визначили переможців в чотирьох цьогорічних номінаціях. Так, найкращим учителем з інформатики визначили Тетяну Соколюк із Черкаської спеціалізованої школи №28, з біології – учителя Христинівської спеціалізованої школи Наталію Рибачок, з музичного мистецтва – учителя Смілянської ЗОШ №10 Олену Пітенко. А найкращим учителем початкових класів стала Алла Созонтова – учитель Монастирищенського НВК "Ліцей-ЗОШ "Ерудит". Ці вчителі виборюватимуть перемогу на всеукраїнському рівні. Приз глядацьких симпатій здобула Наталія Рибачок.

Учителі пройшли нелегкий шлях до фіналу: здобули перемогу на місцях, підготували педагогічну ідею, створили педагогічний сайт, провели майстер-класи, відкриті уроки, презентували свою ідею та захистили проект.

А сьогодні, 28 лютого п.р., з 11:00 до 13:00, готуючись до майбутніх змагань, з четвіркою переможців працювали спеціалісти КНЗ «Черкаський ОІПОПП ЧОР» - працівники кафедри психології та центру практичної психології і СР. Сорокахвилинний майстер-клас з педагогами провела Т.Артеменко. Учасникам вдалося визначитися з мотивацією та потребами, віднайти ресурс та психологічно налаштуватися на майбутні змагання.

Підготувала Т.Артеменко

Переглядів: 578 | Додав: psycommunity | Теги: Майстер-клас, конкурс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]