Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Березень » 2 » підліток та робота з ним у концепціях та підходах тренерів БФ «Единственная»
17:00
підліток та робота з ним у концепціях та підходах тренерів БФ «Единственная»

1-2 березня цього року відбулася шоста сесія (і сьомий тренінг) Благодійного фонду «Единственная» для практичних психологів та соціальних педагогів Черкащини. Триває упровадження проекту «Підвищення кваліфікації психологів і соціальних педагогів, які працюють з дітьми, що переживають травму». Проект спрямований на розвиток компетентності спеціалістів, які працюють з дітьми, позбавленими батьківського піклування, дітьми з особливими освітніми потребами та такими, які переживають травму. Переважно до занять проекту залучені спеціалісти закладів інтернатного типу та центрів СП реабілітації.

Група з більш ніж тридцяти осіб розглядала особливості підліткового віку та специфіку підготовки учня та вихованця до дорослого життя.

Зі спеціалістами працювала цього разу тренер Дрізо Віра Василівна. В роботі використовувалися методи, форми та концепції глибинної психології, гештальта, проективні методи, метод рольової гри, різноманітні вправи на взаємодію. На думку учасників, був досягнутий баланс усвідомлень та переживань, фрустрації та підтримки, теорії та практики, передбачуваності та спонтанності.

Наступну – і останню зустріч у цьому проекті – попередньо заплановано на початок травня. Дати остаточно ще не визначено. Ймовірно, як і планувалося, це буде інтервізійна зустріч.

Фото тут: http://psycenter.at.ua/photo/treningi/trening_pidtrimki_ditej_bf_edinstvenaja_201_03_01_02/37

Читайте також у ФБ: https://www.facebook.com/groups/817697061673636/permalink/1101946936581979/

Підготувала Т. Артеменко

Переглядів: 775 | Додав: psycommunity | Теги: КНЗ_Черкаський_ОІПОППЧОР, Підліток, проект, БФ_Единственная, реабілітація, Черкаський_ОЦППСР, тренінг, Освіта, центри_СПР, інтернати | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]