Вітаю Вас, Гість
Головна » 2023 » Травень » 3 » Дівчинка, котра любила зигзагами. Т.Артеменко
09:25
Дівчинка, котра любила зигзагами. Т.Артеменко

1.

Жила-була дівчинка. І народились у неї дітки. А потім заходились та й померли. Так ніби й не жила. Хоч і кажуть, що дітки – не головне, а головне, мовляв, життя, але ж про життя якраз і мова…

2.

Жила-була дівчинка. І була в неї мама. І мама її любила. Дівчинка виросла, і в неї, як то водиться, з'явилася своя маленька дівчинка. А потім маля померло. Так буває. І довелося знову любити маму. А потім і мама померла. І тоді вже довелося любити себе. Але не встигла. Щойно почала, як раптово прийшла скрючена «дівчинка» з косою…

3.

Жила-була дівчинка, і не було кого їй любити. І почала вона любити всіх поспіль, поки її не назвали поганим словом. Тоді пішла вона до церкви і вирішила любити Бога – чоловік все ж таки. Але й тут не склалося. Раніше в неї був один гріх, а тепер, як виявилося, аж цілих десять.

4.

Жила-була дівчинка і загадала вона знайти хлопчика. Довго шукала, доки не втомилася. Бо всі були якісь не такі. А потім вирішила не шукати, а народити свого. Народила, няньчила-няньчила, доки знову не втомилася. А коли втомилася, то виштовхнула хлопчика в люди, а він, ой леле, спіткнувся і вбився. Тоді дівчинка пішла до дитячого будинку та взяла чужого. А він захворів на скарлатину і помер. Ну, що ж робити, взяла тоді олівець і намалювала. Тепер мальований хлопчик на стінці висить, око тішить.

5.

Жила-була дівчинка, яка не хотіла бути дівчинкою. Пішла вона до лікаря, щоб зробити із себе хлопчика. Хлопчика не вийшло, проте тепер вона може вибрати, в чому піти гуляти. Може, скажімо, брутально натягнути на очі кепку, може гучно вигукувати і навіть плювати через губу.

6.

Жила-була дівчинка, і думала, що вона не любить свою роботу, а любить лише свою сім'ю. Але коли її сім'я померла, а будинок був зруйнований, дівчинка підстрибом побігла на свою «нелюбу» роботу, обняла своє стареньке крісло і заплакала від щастя.

7.

Жила-була дівчинка і думала, що вона все ще маленька. Поки не зрозуміла, що всі, кого вона знала, давно померли і лежать на цвинтарі. Тоді вона подивилася в дзеркало і допетрала, що грати у свої ігри вона може тепер лише сама із собою. Ось тут справді жаль…

...

1.

Жила-была девочка. И родились у нее детки. А потом взяли и умерли. Как и не жила. Хоть и говорят, что детки – не главное, а главное – жизнь, но я ведь как раз и про жизнь…

2.

Жила-была девочка. И была у нее мама. И мама ее любила. Девочка выросла, и у нее появилась своя девочка. А потом самая маленькая девочка умерла. И пришлось снова любить маму. А потом и мама умерла. И пришлось любить себя. Но не успелось - только начала, как внезапно пришла скрюченная девочка с косой.

3.

Жила-была девочка, и некого было ей любить. И стала она любить всех подряд, пока ее не назвали плохим словом. Тогда пошла она в церковь и решила любить Бога – мужчина все-таки. Но и здесь не сложилось. Раньше у нее был один грех, а тепер – десять.

4.

Жила-была девочка, и задумала она найти мальчика. Долго искала, пока не устала. А потом решила не искать, а родить своего. Родила и няньчила, пока снова не устала. А когда устала, то вытолкнула в люди, а он споткнулся и убился. Тогда девочка пошла в детдом и взяла чужого. А он заболел скарлатиной и умер. Ну, что ж делать, взяла тогда карандаш и нарисовала. Теперь на стенке висит, глаз радует.

5.

Жила-была девочка, которая не хотела быть девочкой. Пошла она к доктору, чтоб сделать из себя мальчика. Мальчика не получилось, зато теперь можно выбрать, в чем пойти гулять, брутально натянуть на глаза кепку и даже плевать через губу.

6.

Жила-была девочка, и думала, что она не любит свою работу, а любит только свою семью. Но когда ее семья умерла, а дом ее был разрушен, девочка вприпрыжку побежала на ту самую работу, обняла свое старенькое рабочее кресло и заплакала от счастья.

7.

Жила-была девочка, и думала, что она все еще маленькая. Пока не поняла, что все, кого она знала, давно умерли и лежат на кладбище. Тогда она посмотрела в зеркало и поняла, что играть в свои игры она может теперь только сама с собой.

2023-05-03 © #Tatiana_Art

Категорія: блоги | Переглядів: 46 | Додав: psycommunity | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]