Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Грудень » 28

Щодо надання психологічної допомоги суб’єктам освітнього процесу та іншим користувачам психологічних послуг у ситуації військового конфлікту обласний центр практичної психології та соціальної роботи повідомляє наступне.

Практичні психологи та  соціальні педагоги навчальних закладів області надають безпосередню допомогу дітям та сім'ям названої категорії у відповідності до завдань, поставлених галузевим міністерством 

Зокрема, за період з серпня 2014 по травень 2015 рр. допомога була надана 1269 особам з числа дітей, учнів, студентів, що навчаються у навчальних закладах і були переселені з інших регіонів України, 1124 особам з числа батьків переселених дітей, учнів, студентів, 875 особам з числа дітей та сімей, учасників АТО.

Проведена просвітницько-профілактична робота з усіма учнями з метою попередження конфліктів між місцевим населенням та внутрішньо-переміщеними особами, загалом - 47081 випадків надання такої допомоги силами 517 осіб спеціалістів психологічної служби.

За період від початку конфліктного періоду у країні для спеціалістів психологічної служби працівниками обласного центру практичної психології та соціальної роботи (самостійно чи у співпраці з фахівцями суміжних галузей) були проведені наступні заходи:

1.Семінар-п ... Читати далі »

Переглядів: 601 | Додав: psycommunity | Дата: 28.12.2015 | Коментарі (0)