Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Травень » 25

Щодо надання психологічної допомоги суб’єктам освітнього процесу та іншим користувачам психологічних послуг у ситуації військового конфлікту обласний центр практичної психології та соціальної роботи повідомляє наступне.

Практичні психологи та  соціальні педагоги навчальних закладів області надають безпосередню допомогу дітям та сім'ям названої категорії у відповідності до завдань, поставлених галузевим міністерством.

Зокрема, за період з вересня 2015 по травень 2016 рр. допомога була надана 1 076 особам (в т.ч. дітям-сиротам з числа переміщених) з числа дітей, учнів, студентів, що навчаються у навчальних закладах і були переселені з інших регіонів України, 4 особам з числа батьків переселених дітей, учнів, студентів; 2 582 особам з числа дітей та сімей, учасників АТО, в т.ч. загиблих і поранених.

Іншими видами роботи, а саме: просвітницько-профілактичною роботою з усіма учнями з метою попередження конфліктів між місцевим населенням та ВПО; благодійними акціями; постійним спілкуванням з воїнами АТО через мережу Інтернет; наданням матеріальної підтримки; організаційною роботою – було охоплено 4 044 особи.

Роботу з переміщеними особами здійснювало 504 спеціалісти пси ... Читати далі »

Переглядів: 598 | Додав: psycommunity | Дата: 25.05.2016 | Коментарі (0)