Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Вересень » 06

6 вересня у стінах КНЗ ЧОІПОППЧОР пройшов обласний семінар-практикум для працівників психологічної служби ПТНЗ і ВНЗ І-ІІ р.а. на тему «Актуалізація особистісного потенціалу учнів та студентів». Організували та провели захід працівники обласного центру практичної психології і соціальної роботи. У роботі семінару взяли участь 29 осіб.

В рамках круглого столу було здійснено аналіз діяльності секції ПТНЗ та ВНЗ І-ІІ р.а. обласного методичного об'єднання спеціалістів психологічної служби за 2015-2016 н.р. та планів на рік наступний.

На семінарі були розглянуті теоретичні та практичні аспекти таких питань як актуалізація особистісного потенціалу у якості запоруки життєвого успіху (Тетяна Артеменко, методист центру), особливості застосування програми виховної роботи «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція» у ПТНЗ та ВНЗ І-ІІ р.а. (Ірина Ворона, методист центру), формування особистісної компетентності шляхом використання відновних технік у навчальному закладі (Тетяна Войцях, завідувач центру), розвиток продуктивних особистісних настанов у груповій та індивідуальній роботі (Неля Каневська, практичний психолог ДНЗ «Монастирищенський професійний ліцей»).

В режимі групової супервізії обговорено утруднення в роботі психолога стосовно консультування осіб з проблемами ... Читати далі »

Переглядів: 636 | Додав: psycommunity | Дата: 06.09.2016 | Коментарі (0)